Furt cu palme și îmbrânceli, într-un magazin din Cluj

Furt cu palme și îmbrânceli, într-un magazin din Cluj

Trei femei au fost reținute de polițiștii clujeni după ce au agresat o vânzătoare și au furat produse dintr-un magazin din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au identificat și reținut pentru 24 de ore trei femei bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Conform probatoriului administrat, "la data de 18 mai, în jurul orei 15:30, cele trei femei, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, din județul Ialomița, Baciu și Cluj-Napoca, ar fi sustras produse cosmetice dintr-un magazin din Piața Mărăști, ascunzându-le sub îmbrăcăminte.

În momentul ieșirii din magazin, pentru a-și asigura scăparea, una dintre femei ar fi îmbrâncit-o pe vânzătoarea care a observat activitatea acestora, iar alta ar fi lovit-o cu palma.

În urma sesizării, polițiștii au întreprins de îndată activități pentru identificarea și depistarea femeilor. În scurt timp cele în cauză au fost depistate într-un autobuz în Piața Mihai Viteazul, din Cluj-Napoca. Asupra lor au fost găsite mai multe produse cosmetice" precizează poliția clujeană.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cele trei femei. Cercetările continuă față de două femei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. A treia femeie implicată este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul Penal. În 19 mai, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pe 60 de zile.

Loading...
Comenteaza