Gregorian Bivolaru, încarcerat în Penitenciarul Gherla

Gregorian Bivolaru, încarcerat în Penitenciarul Gherla
Gregorian Bivolaru, fondatorul Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut, a fost încarcerat vineri în Penitenciarul Gherla. Pentru Bivolaru va urma o perioadă de carantină după care îşi va ispăşi pedeapsa de 6 ani în spatele gratiilor la Gherla, potrivit dejeanul.ro.

Gregorian Bivolaru a fost adus în ţară din Franţa, pe 22 iulie, pentru a executa pedeapsa de şase ani de închisoare primită în 2013 pentru act sexual cu un minor.

Liderul spiritual al MISA a figurat 10 ani pe lista „most wanted" a Poliţiei Romane. În 2004 a încercat să fugă din ţară, a ajuns în arest, însă pentru că a fost eliberat ulterior a reuşit să părăsească România cu destinaţia Suedia. Nordicii i-au acordat statutul de azilant şi au respins cererile repetate de extrădare.

Bivolaru a fost localizat anul acesta, în februarie la Paris, la un târg de cărţi. Asupra lui avea acte false conform cărora era cetăţean bulgar. Şi-ar fi petrecut ultimii 3 ani în capitala Franţei. Au urmat 6 luni de judecată iar Curtea Superma de la Paris a decis în final, să-l trimită acasă.

El ar urma să îşi petreacă întreaga perioadă de detenţie în judeţul Cluj.

Loading...
Comenteaza