Horia Nasra, reacție la maneaua PSD: "Nu-mi plac manelele. Am ascultat așa, râzând"

Horia Nasra, reacție la maneaua PSD: "Nu-mi plac manelele. Am ascultat așa, râzând"

Președintele PSD Cluj, Horia Nasra, a reacționat la maneaua electorală scoasă de Nicolae Guță spunând că nu ascultă manele și că a vizionat clipul "râzând". 

Nasra a declarat că este fanul muzicii populare și al rock-ului și a dezmințit, la rândul său, că maneaua ar fi fost comandată de Partidul Social Democrat.

"Eu nu ascult nici manele, nu-l ascult, implicit, nici pe Guță. Ascult muzică populară și rock, nu-mi plac manelele. Fiecare poate să asculte orice. Nu cred că este un videoclip asumat de Partidul Social Democrat, știu sigur că nu este. Nouă, în general, social-democraților, ne place muzica populară, suntem mai aproape de valorile românilor. L-am ascultat așa, râzând", a afirmat liderul PSD Cluj, întrebat de videoclipul controversat.

Codrin Ştefănescu, reacţie la maneaua pentru PSD: Bravo, Guţă!

Secretarul general al PSD Codrin Ştefănescu l-a felicitat, printr-o postare făcută duminică pe Facebook, pe Nicolae Guţă pentru piesă intitulată ”Victorie PSD” în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

„O parte din presa securistoidă – hastagistă – penelistă – iohannistă a luat foc cu indignare când a ascultat maneaua lui Guţă despre PSD! S-au tăvălit pe jos, au făcut crize de nervi, au urlat de invidie. Dar mie chiar îmi place mult, mult de tot! Bravo, Guţă!”, a scris Codrin Ştefănescu, duminică, pe Facebook.

Maneaua PSD, ștearsă de pe YouTube

Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor. O reclamaţie în acest sens a fost făcută de organizatorii Neversea, după ce imagini de la festival au apărut în clip fără ca aceştia să-şi fi dat acordul.

Organizatorii Festivalului Neversea au reacţionat, luni, după ce în videoclipul piesei lui Nicolae Guţă, “Victorie PSD”, apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa, spunând că au luat măsurile care se impun pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate, precizând că sunt departe de orice implicare în campanii electorale.

“Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!", a afirmat Edy Chereji, directorul de comunicare al Festivalului Neversea, citat de news.ro. 

Maneaua există pe YouTube, încarcată pe alte conturi.

Manelistul Nicolae Guţă a lansat maneaua electorală „Victorie PSD“, „melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat“, potrivit descrierii de pe Youtube a canalului Manele TV.

Iată ce spun versurile:

”De vrei gustul fericirii
Ștampilează trandafirii.
Când e cald fierul se bate 
Dacă vrei prosperitate 
Hai, române, hai la urnă 
Dacă vrei viața mai bună 
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD 
Arde flacăra în torță, PSD-ul e o forță 
Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri 
Hai, române, hai la urnă
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD” 

Loading...
Comenteaza