Foto Hoți de motorină, prinși la furat. Prădau TIR-urile de pe centura ocolitoare Apahida

Hoți de motorină, prinși la furat. Prădau TIR-urile de pe centura ocolitoare Apahida
Hoți de motorină, prinși la furat. Prădau TIR-urile de pe Vâlcele-Apahida
Hoți de motorină, prinși la furat. Prădau TIR-urile de pe Vâlcele-Apahida

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore doi bărbați prinși în flagrant delict în timp ce sustrăgeau motorină.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Apahida au organizat echipe pentru prinderea în flagrant delict a celor bănuiți de furt și au reușit să-i prindă.

Astfel, în noaptea de 19 spre 20 mai 2019, în jurul orei 03:30, polițiștii au depistat doi bărbați bănuiți de sustragerea de motorină din două tiruri ce erau parcate în alveolele aferente variantei ocolitoare a localității Apahida.

Potrivit polițiștilor, unul dintre bărbați a fost depistat în timp ce forța capacul rezervorului unui tir. "La vederea organelor de poliție, bărbatul a fugit pe lângă parapetul de pe marginea alveolei și a sărit o pantă de circa 2 metri pe terenul viran. Polițiștii l-au somat să se oprească, însă acesta a continuat să fugă, fiind însă, în scurt timp, prins de agenți. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș", transmite IPJ Cluj.

Între timp, un alt echipaj de poliție a pornit în urmărirea autoturismului folosit în comiterea furturilor.

"La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 28 de ani, din comuna Sînpaul, județul Mureș. În interiorul autoturismului condus au fost găsite 16 canistre, de 30 de litri fiecare, din care 5 erau pline cu motorină. De asemenea, au mai fost găsite furtunuri de cauciuc și o stație de emisie-recepție", au precizat polițiștii.

În baza probatoriului administrat polițiștii au dispus, luni, măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Loading...
Comenteaza