Şi vitezoman, şi cu permis fals. A ajuns după gratii

Şi vitezoman, şi cu permis fals. A ajuns după gratii
| Foto: arhivă

Un bărbat din Gherla a fost reţinut de poliţiştii clujeni după ce a fost depistat, duminică, conducând un autoturism cu viteză excesivă şi cu un permis de conducere fals.

Bărbatul de 27 de ani, din Gherla a fost oprit de poliţiştii din Dej în timp ce conducea pe strada Bistriţei din localitate, cu 88 km/h, viteză care depăşeşte limita legală pentru sectorul respectiv de drum.

În urma verificării documentelor prezentate de bărbat, poliţiştii au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere, iar permisul prezentat este fals. Verificând actele autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu avea încheiată poliţa obligatorie pentru răspundere civilă în caz de accident.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis şi uz de fals, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Față de cel în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, la expirarea acesteia, cel în cauză să fie prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej în vederea dispunerii altor măsuri preventive", transmite IPJ Cluj.

Loading...
Comenteaza