Video Incendiu de proporții la o hală din Alba. Au intervenit și pompierii clujeni

Incendiu de proporții la o hală din Alba. Au intervenit și pompierii clujeni
| Foto: ISU Alba

Pompierii au intervenit, sâmbătă dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producţie a condimentelor, în municipiul Alba Iulia, au informat reprezentanţii IGSU.

Pompierii care intervin pentru lichidarea incendiului izbucnit sâmbătă dimineaţa lângă Alba Iulia, unul de proporţii însemnate, la fabrica Supremia din Alba Iuia, cea mai mare fabrică de condimente din România, au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă inclusiv din râul Ampoi, aflat în apropiere.

Mai multe autospeciale au fost dislocate în sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu şi ISU Cluj, în total acţionând 11 maşini de stingere pentru stingerea incendiului de la cea mai mare fabrică de condimente din România.

Potrivit IGSU, hala are o suprafaţă de aproximativ 8.000-10.000 de metri pătraţi, iar arderea se manifestă generalizat.

În sprijinul echipajelor care au intervenit la locul evenimentului au acţionat patru autospeciale de stingere, o autoscară de intervenţie la înălţime, descarcerarea şi un echipaj de prim-ajutor.

Nu au fost înregistrate victime, potrivit IGSU.

ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-alert, pentru anunţarea populaţie din zonă asupra prezenţei fumului dens rezultat din procesul de ardere

Loading...
Comenteaza