Incendiu la Finanţe în Cluj. Angajaţii au fost evacuaţi

Incendiu la Finanţe în Cluj. Angajaţii au fost evacuaţi
Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, marţi, că la locul incendiului se intervine cu trei autospeciale. Un număr de 40 de persoane care se aflau în interior au fost evacuate.

Pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins acoperişul sediului Administraţiei Finanţelor Publice Gherla.

„Se intervine pentru stingerea unui incendiu în Gherla, unde arde acoperişul sediului Administraţei Finanţelor Publice, un număr de 40 de persoane care se aflau în interior fiind evacuate, dar nimeni nu a fost rănit. Se intervine cu două autospeciale de la ISU Cluj şi una de la Serviciul Voluntar al Primăriei Gherla. Nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului", au spus sursele citate.

Directorul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Cluj-Napoca, Ioan Pop, a declarat, la rândul său că din informaţiile pe care le-a primit se pare că incendiul de la Gherla ar fi fost cauzat de un scurt circuit la instalaţia electrică. „Angajaţii sunt în afara clădirii, dar nu sunt probleme", a spus Pop.

 

Loading...
Comenteaza