News alert Update Video Foto Incendiu puternic în centrul Clujului. Fumul, vizibil din tot orașul

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă, pe strada Traian Moșoiu din Cluj-Napoca, fumul negru și gros fiind vizibil de la mare distanță.

UPDATE: Trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două garaje, o anexă și s-a extins la o cameră a unei case de locuit, pe strada Traian Moșoiu din Cluj-Napoca.
În momentul sosirii autospecialelor, pe timpul realizării dispozitivului preliminar, o butelie de gaz a explodat într-unul dintre garaje, din fericire fără a produce victime.
Un echipaj SMURD a consultat o femeie în vârstă de cca 80 de ani care prezenta agitație psihomotorie, însă nu a fost necesar transportul la spital.
Operațiunile de stingere au durat circa o oră, limitându-se extinderea la celelalte încăperi ale casei de locuit și a locuințelor din apropiere.
Din cercetările preliminare, se pare că incendiul a pornit de la scânteile mecanice generate de lucrările cu flexul în interiorul unui garaj, care au aprins câteva materiale textile ce erau depozitate lângă butoaie cu ulei (combustibil pentru centrala de încălzire a imobilului), precizează ISU Cluj.

________________________________________

Incendiul izbucnit în curtea unei case de pe strada Traian Moșoiu din Cluj-Napoca este atât de puternic încât fumul emanat poate fi văzut din toate colțurile orașului. Pompierii intervin la fața locului. Circulația pe strada Traian Moșoiu este restricționată.

Revenim cu informații

Loading...
Comenteaza