INCREDIBIL. Ministrul Mediului a fentat timbrul de mediu. Şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria

INCREDIBIL. Ministrul Mediului a fentat timbrul de mediu. Şi-a înmatriculat maşina în Bulgaria
Rovana Plumb a luat o decizie proastă, dovadă că o ocoleşte chiar familia ei.

Deși actuala formă a taxei de poluare pentru autoturisme a fost introdusă în timpul mandatului său, nici măcar fostul ministru al Mediului Rovana Plumb nu a dorit să o plătească. Pentru a evita să achite timbrul de mediu, demnitara și-a înmatriculat mașina Audi Q7 în Bulgaria.

Reporterii cotidianului romanialibera.ro au fotografiat autoturismul chiar în curtea casei Rovanei Plumb. Mai mult, șoferul familiei ne-a confirmat că vehiculul, care are în prezent numere de înmatriculare de Ruse, este utilizat de către fiul demnitarei, iar mai mulți martori ne-au povestit că același Audi Q7 mai este folosit și de soțul fostului ministru al Mediului. Cu toate acestea, Rovana Plumb a negat că ar deține autoturismul în cauză.

Autoturismul Audi Q7 pe care-l folosește familia Plumb a fost cumpărat în 2008 și a apărut în declarațiile de avere ale Rovanei Plumb în 2012 și 2013. Pentru că, între timp, mașina a fost înmatriculată în Bulgaria, schimbându-și în acte proprietarul, după cum se obișnuiește în astfel de cazuri, autoturismul apare în noua declarație de avere din vara lui 2014 ca fiind înstrăinat.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza