Interlop clujean, capturat de forţele speciale din Viena

Interlop clujean, capturat de forţele speciale din Viena
Tânărul de 29 de ani, căutat în toată Europa pentru că a dat foc unei prostituate în faţa unui local din Viena, a fost prins de forţele speciale austriece “Cobra”.

El se ascundea cu un alt tânăr implicat în incident într-un apartament din capitala Austriei. Clujeanul acuzat că a dat foc unei prostituate a fost prins în seara de 16 iunie de poliţiştii din Austria.


Potrivit ziarului Austrian Times, Adrian Bogdan Negrei, zis “Creţu” (foto), a fost arestat după ce o echipă a forţelor speciale Cobra a descins într-un apartament din cartierul vienez Alsergrund. Oficialii citaţi de presa austriacă spun că un alt bărbat implicat în scandalul din urmă cu o lună din faţa clubului “Fantastic” din Viena, a fost, de asemenea, prins noaptea trecută.

 

Precizăm că un alt suspect din scandal, Nico Negrei, văr cu “Creţu”, a fost arestat săptămâna trecută în capitala Olandei, Amsterdam. Cei trei sunt acuzaţi că au turnat o substanţă inflamabilă pe prostituata româncă Florentina M. şi i-au dat foc, din cauză că nu s-au înţeles asupra taxei de protecţie. Femeia se recuperează încă la o clinică din Viena, iar doctorii citaţi de Austrian Times spun că aceasta va fi desfigurată pentru întreaga sa viaţă din cauza arsurilor de gradul trei pe care le-a suferit.

 

 Poliţiştii austrieci susţin că Bogdan Negrei, poreclit de presa de acolo “mafiotul roşu”, ar fi traficat sute de femei din România spre mai multe oraşe din Austria. Bogdan Negrei este inculpat din 2009 într-un dosar de la Judecătoria Cluj-Napoca pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri, după ce a fost implicat într-o bătaie, alături de mai mulţi prieteni de-ai lui, la intrarea în clubul Midi. Ziarele din Austria au scris că Negrei a stat în închisoare în Olanda timp de jumătate de an. “Creţu” are cazier şi în România, fiind închis în Penitenciarul Gherla între 2004 şi 2007 pentru tâlhărie.

 

Loading...
Comenteaza