Jaf cu pistol şi cuţit la o sală de jocuri din Cluj. Au fugit cu 7.000 lei

Jaf cu pistol şi cuţit la o sală de jocuri din Cluj. Au fugit cu 7.000 lei

Poliţiştii clujeni desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care au pătruns, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca de unde au reușit să sustragă circa 7.000 de lei.

Potrivit unor informaţii, două persoane ar fi pătruns, miercuri dimineaţa, într-o sală de jocuri de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras circa 7.000 de lei, sub ameninţarea unui cuţit şi a unui pistol. Nu se știe dacă pistolul este real. Evenimentul a fost sesizat la 112 miercuri, în jurul orei 04:40.

"Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care, în cursul dimineții, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, sub amenințarea casierei, au reușit să sustragă circa 7.000 de lei. În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită. În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal", transmite IPJ Cluj.

Loading...
Comenteaza