Video Jandarmul lovit a ieşit de la terapie intensivă. Ce spun medicii

Jandarmul lovit a ieşit de la terapie intensivă. Ce spun medicii
| Foto: realitateasportiva.net/

Jandarmul lovit în cap cu un scaun aruncat din tribună, duminică seară, pe stadionul Cluj Arena, a fost transferat de la terapie tntensivă la secția de neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca.

"Reevaluarea computer tomograf nu a arătat modificări ale aspectului fracturii sau apariția unor hematoame, care să necesite intervenție neuro-chirurgicală. Comisia interdisciplinară, formată din medici neurologi și neurochirurgi, atât ai Spitalului Clinic Județean de Urgență, cât și medici de la Spitalul Militar și medici de unitate ai Jandarmeriei, a hotărât transferul pacientului, pentru monitorizare, în Secția de Neurologie a Spitalului Militar Cluj-Napoca", a declarat Adela Golea, medicul şef de la UPU – SMURD Cluj. 

După incidentul petrecut duminică seară, jandarmul a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral de grad 1, fractură cu înfundare parietalăşi plagă contuză parietală:

“Pacient în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde își îndeplinea funcția de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observație pe Secția de Terapie Intensivă”, a transmis şefa UPU Cluj, luni dimineaţă. 

Scandalul a început spre finalul meciului dintre Universitatea Cluj şi Hermannstadt Sibiu, când un suporter al echipei gazdă a pătruns pe teren. Alţi suporteri l-au urmat, iar oamenii legii s-au văzut nevoiţi să intervină, moment în care scaunele au început să zboare din tribună.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj şi încearcă să dea de urma agresorului.

Loading...
Comenteaza