Jucării contrafăcute, de jumătate de milion de euro, găsite în Portul Constanţa. Trebuiau să ajungă la Cluj

Jucării contrafăcute, de jumătate de milion de euro, găsite în Portul Constanţa. Trebuiau să ajungă la Cluj

Poliţiştii de la transporturi au ridicat, marţi, peste 200 de seturi de jucării susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 484.000 de lei. Marfa a fost găsită într-un container din China ajuns în Portul Constanţa Sud - Agigea şi era destinată unei firme din judeţul Cluj.

Potrivit Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialişti ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, marţi, în Portul Constanţa Sud - Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din judeţul Cluj.

În urma controlului, poliţiştii au descoperit 206 seturi de construcţie pentru copii, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare aproximativ 484.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Loading...
Comenteaza