L-aţi văzut? Bărbat căutat de poliţie pentru furt şi fapte de violenţă

L-aţi văzut? Bărbat căutat de poliţie pentru furt şi fapte de violenţă
Un bărbat, de 35-40 de ani, de aproximativ 1,78 m, este căutat de poliţiştii clujeni. Acesta este bănuit că ar fi pătruns fără drept într-o locuinţă, ar fi sustras bunuri şi ar fi agresat o persoană pentru a-şi asigura scăparea.

Poliţia a fost sesizată de către un bărbat, de 46 de ani, din Cluj-Napoca cu privire la faptul că în 31 decembrie 2014, ora 20:15, ar fi fost agresat de un bărbat necunoscut, într-un imobil din comuna Floreşti.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că, în timp ce partea vătămată ar fi verificat locuinţa unei cunoştinţe, plecată din localitate, ar fi surprins în interior un bărbat, care ar fi pătruns în imobil prin forţarea uşii. Pentru a-şi asigura scăparea, persoana necunoscută ar fi lovit partea vătămată cu un scaun şi ar fi părăsit incinta în fugă. Pentru a alerta vecinii, bărbatul de 46 de ani, care deţinea autorizaţia prevăzută de lege, a efectuat un foc de armă neletală în plan vertical.

Din locuinţă, s-ar fi sutras două ceasuri de lux şi o bijuterie valoroasă, prejudiciul fiind estimat la 8.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbatul din imagine, căutat de poliţie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Loading...
Comenteaza