Lucrări de diplomă cu gust şi miros

Lucrări de diplomă cu gust şi miros
Combinaţii inedite de alimente, cum ar fi iaurtul cu carne, berea cu cireşe sau băutura din fructe şi zer, au fost prezentate ieri de absolvenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj.

Ana Circu absolvă în acest an USAMV şi şi-a prezentat ieri lucrarea de diplomă: sucuri cu adaosuri de lapte şi zer. "Am văzut băuturi cu lapte în Spania şi m-am gândit că ar fi o idee bună să folosesc şi zerul", a explicat ea. Deja cunoscuta bere Student are din acest an şi un sortiment cu cireşe, inventat de Adelina Bucian.

Andreea Cosma a creat iaurtul cu cotlet haiducesc şi l-a prezentat ieri în expoziţia USAMV. "Am văzut că multă lume mănâncă dimineaţa un iaurt alături de un sandviş, aşa că m-am gândit să combin iaurtul cu carnea", a spus ea. Clujenii care au venit dimineaţă în holul Institutului de Ştiinţele Vieţii al universităţii au putut degusta şi bomboane cu marţipan, friptură de vită cu jeleu şi piure de broccoli sau urdă cu alune de pădure şi cârnaţi cu cartofi. "Multe dintre aceste produse sunt rodul unor cercetări îndelungate", spune rectorul USAMV, Doru Pamfil.

Toate produsele prezentate ieri au fost ambalate în staţia-pilot a universităţii, care include printre altele îmbutelierea celebrei beri Student.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza