Mama şi fiul decedaţi în Halkidiki au fost înmormântaţi

Mama şi fiul decedaţi în Halkidiki au fost înmormântaţi

Slujba religioasă a fost oficiată de mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuţ.

Femeia şi copilul de 8 ani care au murit în urma furtunii din Halkidiki, Grecia, au fost înmormântaţi, marţi, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Slujba religioasă, la care au asistat zeci de persoane, a fost oficiată de un sobor de preoți în frunte cu mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț.

Familia de clujeni se afla în vacanţă, iar cei doi au murit în urma prăbuşirii acoperişului unui restaurant. Soţul femeii a fost rănit şi a fost internat, iniţial, într-un spital din Grecia, de unde a fost adus cu o ambulanţă privată la Cluj.

Bărbatul a fost consultat de medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe şi de cei de la Clinica de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca şi a fost externat. El va urma tratament la domiciliu, au anunţat reprezentanţii spitalului. Potrivit acestora, bărbatul prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism la coloană lombară şi mai multe escoriaţii şi plăgi.

Cel puţin şapte persoane, inclusiv şase turişti au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma unei furtuni violente care a afectat săptămâna trecută nordul Greciei, potrivit autorităţilor locale.

Loading...
Comenteaza