Video Maneaua PSD, ștearsă de pe YouTube! S-au folosit ilegal imagini de la Neversea

Maneaua PSD, ștearsă de pe YouTube! S-au folosit ilegal imagini de la Neversea

Maneaua lui Nicolae Guţă dedicată Partidului Social Democrat a fost ştearsă de pe YouTube pentru încălcarea dreptului de autor. O reclamaţie în acest sens a fost făcută de organizatorii Neversea, după ce imagini de la festival au apărut în clip fără ca aceştia să-şi fi dat acordul.

Organizatorii Festivalului Neversea au reacţionat, luni, după ce în videoclipul piesei lui Nicolae Guţă, “Victorie PSD”, apar imagini de la evenimentul muzical de la Constanţa, spunând că au luat măsurile care se impun pentru protejarea exploatării imaginii în moduri care nu au fost agreate, precizând că sunt departe de orice implicare în campanii electorale.

“Din păcate, nu este prima dată când brandul Neversea sau imagini din cadrul festivalului sunt folosite fără acordul nostru. Şi în situaţia de faţă, ca în toate situaţiile similare, am luat deja măsurile care se impun pentru a ne proteja exploatarea imaginii în moduri care nu au fost agreate. Suntem un festival de muzică de anvergura europeană. Artişti foarte cunoscuţi din lume urcă pe scene la concerte. Aşadar, suntem departe de orice implicare în campanii electorale, însă îi încurajăm pe toţi europenii să îşi exprime dreptul democratic de a alege, de a vota!", a afirmat Edy Chereji, directorul de comunicare al Festivalului Neversea, citat de news.ro. 

Manea există pe YouTube, încarcată pe alte conturi.

Manelistul Nicolae Guţă a lansat maneaua electorală „Victorie PSD“, „melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat“, potrivit descrierii de pe Youtube a canalului Manele TV.

Iată ce spun versurile:

”De vrei gustul fericirii
Ștampilează trandafirii.
Când e cald fierul se bate 
Dacă vrei prosperitate 
Hai, române, hai la urnă 
Dacă vrei viața mai bună 
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD 
Arde flacăra în torță, PSD-ul e o forță 
Marțienii de-ar veni și tot nu ne pot opri 
Hai, române, hai la urnă
Votează cu încredere Liviu Dragnea, PSD” 

Loading...
Comenteaza