Video Foto Maşină cuprinsă de flăcări în Mărăşti

Un autoturism a fost curprins de flăcări, marţi dimineaţa, pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca. 

Flăcările s-au extins şi la maşina parcată în imediata vecinătate a autovehiculului de la care a izbucnit icendiul. În cele din urmă, pompierii au reuşit să stingă focul.

"Incendiul a fost anunțat în jurul orei 10.00, iar flăcările au cuprins ambele autoturisme până la sosirea pompierilor. 
Operațiunile de stingere au durat aproximativ 10 minute și au oprit propagarea flăcărilor la celelalte autoturisme parcate în apropiere. Din fericire, nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment. În autoturisme nu se aflau persoane în momentul izbucnirii incendiului", transmit reprezentanții ISU Cluj.

"O autospecială pentru stins incendii a intervenit ca urmare a unui incendiu ce a cuprins două autoturisme parcate pe strada Răsăritului din municipiul Cluj-Napoca. Incendiul a fost anunțat în jurul orei 10.00 și a cuprins cele două autoturisme până la sosirea pompierilor.  Operațiunile de stingere au durat aproximativ 10 minute și au reușit să oprească propagarea flăcărilor și la celelalte autoturisme parcate în apropiere. Din fericire nu au fost persoane rănite, ca urmare a acestui eveniment. În autoturisme nu se aflau persoane în momentul izbucnirii incendiului", transmite ISU Cluj. 

 

Loading...
Comenteaza