News alert Update Foto Mașină răsturnată în curtea unei școli. O femeie în stare gravă, un bărbat încarcerat

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Căianu Vamă, în jurul orei 08.40.

UPDATE: "În jurul orei 08:45, un bărbat de 32 de ani, din Suatu, jud. CJ, a condus autoutilitara pe DN 16 spre Apahida, ajuns la km 16+300m a intrat în coliziune fata-spate cu un auto condus condus de o femeie de 35 de ani, care a redus viteza pentru a vira la stanga pe un drum comunal din loc Căianu. În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat pe contrasens, a părăsit partea carosabila, răsturnandu-se pe plafon în curtea unei școli. În urma accidentului, a rezultat vatamarea corporală a conducatoarei auto de 35 ani si a unui pasager din acelasi auto", transmite IPJ Cluj. 

------------------------------------

"Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit un autoturism care ajunsese în curtea unei școli și fusese readus pe roți de către localnici, după ce acesta fusese răsturnat în urma accidentului. De asemenea, o femeie, aflată în stare gravă, cu multiple traumatisme fusese scoasă de localnici, până la sosirea echipajelor de pompieri și se afla întinsă lângă autoturism", transmite ISU Cluj. 

Pompierii și echipajele medicale au acordat asistență medicală de urgență femeii și au acționat pentru extragerea unui bărbat, care rămase blocat în mașina răsturnată. "Femeia este în stare gravă și este transportată în aceste momente de către echipajul SAJ în stare de inconștiență la spital. Bărbatul extras de pompieri a primit asistență medicală și este transportat, în stare de conștiență, de către echipajul SMURD, la spital", mai arată reprezentanții ISU Cluj. 

Loading...
Comenteaza