News alert Update Video Mașină spulberată de tren în Cluj / Două persoane au murit

O mașină ar fi fost lovită de tren, în urmă cu puțin timp, între localitățile clujene Gârbău și Viștea. Cel care conducea avea 45 de ani şi locuia în comuna Gârbău, localitatea Viştea. Celălalt bărbat avea 53 de ani şi era din comuna bistriţeană Chiochiş. 

UPDATE: "În urma verificarilor, s-a stabilit că cel care conducea nu avea permis de conducere, iar autoturismul cu care se deplasa era radiat din circulaţie", arată IPJ Cluj. 

UPDATE: "Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară a fost reluată pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, în jurul orei 19.00".

UPDDATE: "O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident ce a avut loc pe trecerea la nivel cu calea ferată, dintre localitățile Viștea și Gârbău, în jurul orei 16.30. În urma impactului doi bărbați, în vârstă de cca 40 de ani care se aflau în autoturism în momentul accidentului, au suferit traumatisme incompatibile cu viața. Decesul acestora a fost declarat pe loc. Traficul feroviar se desfășoară pe o singură linie în aceste momente", au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

 

-----------------------

UPDATE: "Conform primelor informații, trenul care circula pe relația Cluj-Napoca - Oradea a surprins în gabaritul căii ferate un autovehicul, între haltele Gârbău- Macău. În urma impactului, cei doi ocupanți ai autovehiculului au decedat. La fața locului se efectuează investigații pentru stabilirea tuturor imprejurărilor în care s a produs accidentul", transmite IPJ Cluj. 

-----------------------------------------------------

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Magistrala 300, la kilometrul feroviar 513, între stațiile CF Gârbău și Viștea, județul Cluj, a avut loc un accident feroviar, în care trenul privat IR 15039 care circula pe ruta Cluj Napoca - Oradea a lovit un autoturism care nu i-a acordat prioritate la trecere la nivel cu calea ferată. În urma impactului, cele 2 persoane care se aflau în autoturism au decedat. Circulația feroviară este blocată total până la finalizarea cercetării locului faptei. 

Loading...
Comenteaza