Metoda "accidentul" face victime. O femeie a fost uşurată de 28.000 de lei

Metoda
Poliţiştii clujeni efectuează cercetări pentru depistarea unor persoane care ar fi înşelat o clujeancă de 69 de ani, prin metoda ,,accidentul”.

Incidentul a fost sesizat poliţiştilor miercuri, 10 septembrie, la ora 13:30, de către victima înşelăciunii.

"O femeie 69 de ani a sesizat Poliţia Cluj-Napoca despre faptul că în cursul dimineţii, în jurul orei 08:00, a fost contactată telefonic un bărbat care s-a prezentat ca fiind avocat. Acesta a informat-o că fiul său a fost implicat într-un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei minore.

De asemenea, acesta i-a comunicat faptul că pentru achitarea contravalorii unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, pentru plata despăgubirilor şi a onorariului său sunt necesare sumele de 3.300 euro şi 13.000 de lei", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj.

În urma verificărilor poliţiştilor, s-a stabilit faptul că, la scurt timp, la domiciliul femeii s-a prezentat un bărbat care a afirmat că este de la o firmă de curierat şi căruia femeia i-a înmânat 28.000 de lei pentru a fi înaintaţi pretinsului avocat.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „înşelăciune", în vederea identificării persoanelor implicate, tragerea lor la răspundere penală şi pentru recuperarea prejudiciului.

Loading...
Comenteaza