Militarul clujean dispărut pe plaja de la Corbu, declarat absent de la unitate

Militarul clujean dispărut pe plaja de la Corbu, declarat absent de la unitate

Parchetul Militar a preluat cercetările în cazul militarului din Cluj, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Constanţa.

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Statul Major al Fortelor Aeriene, caporalul clasa a III-a Petru Cosma se afla in invoire legala duminica, 10 iunie, si nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de invoire.

Militarul din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej, aflat la un exerciţiu de instruire la Centrul Naţional de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, a fost declarat absent nejustificat de la unitate. Colegii au spus că ultima dată a fost pe plaja de la Corbu.

Colegii lui l-au dat dispărut, încă de luni, spunând că ultima data a fost zărit pe plaja de la Corbu.

Luni, reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că desfăşoară activităţi pentru pentru identificarea unei persoane dispărute, iar luni seara a fost declarat absent din unitate.

„Conducerea batalionului a luat de urgenţă măsurile prevăzute de proceduri în astfel de situaţii. Toate încercările de contactare şi de căutare a militarului au fost fără succes. Conform procedurilor legale, la împlinirea a 24 de ore de la ora prevăzută pentru întoarcerea la unitate, a fost raportată absenţa nejustificată a militarului şi a fost sesizat Parchetul Militar”, se arată în comunicatul citat.

Loading...
Comenteaza