Minori din Cluj, cercetaţi pentru tâlhărie. Unul a ajuns după gratii

Minori din Cluj, cercetaţi pentru tâlhărie. Unul a ajuns după gratii
| Foto: Arhiva

Doi tineri din Cluj sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată, un minor fiind reţinut pentru 24 de orede către poliţişti. 

La data de 8 iulie, în jurul orei 02:20, polițiștii au fost sesizați că un tânăr, în vârstă de 16 ani, din Suatu, în timp ce se afla în apropierea unui local public, din Mociu, a fost agresat de două persoane, fiindu-i sustras și lănțișorul de la gât.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit identitatea celor două persoane bănuite de agresiune, fiind vorba despre doi tineri, în vârstă de 16 ani, ambii din Mociu. Cei doi ar fi agresat persoana vătămată în urma unor neînțelegeri. Ulterior, prin amenințări, unul dintre aceștia l-ar fi deposedat de lănțișorul de la gât. În urma identificării tinerilor, polițiștii au reușit să recupereze lănțișorul persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Celălalt tânăr este cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută de Codul penal. Cercetările sunt continuate, sub coordonarea unității de parchet competente.

Loading...
Comenteaza