Video Motociclist, proiectat 10 metri în urma impactului. VIDEO cu momentul accidentului din Mărăști

Motociclist, proiectat 10 metri în urma impactului. VIDEO cu momentul accidentului din Mărăști

Accidentul de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca, în urma căruia un motociclist a fost rănit, a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. 

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj al Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) și unul al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier de pe str. Fabricii. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17:10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat 10m în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență. O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj al SAJ la spital.

Echipajul de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului", a transmis ISU Cluj. 

Conform reprezentantilor IPJ Cluj, vinovat de producerea accidentului este un conducător auto de 56 de ani, din Cluj-Napoca, care nu a acordat prioritate de trecere motociclistului din Baciu, efectuând viraj la stânga pe segmentul interzis și tăind calea acestuia. 

Imagini video din momentul producerii accidentului au fost încărcate pe rețeaua de socializare Facebook de către Comunitatea Moto Cluj - Motociclism Cluj Bikers, cu mesajul: "ATENȚIE, imagini cu un puternic impact emoțional! Imagini postate cu scop educativ ! Comunitatea Moto Cluj - Motociclism Cluj Bikers îndeamnă la prudență pentru toți participanții la trafic, fie ei motocicicliști sau automobiliști". 

Loading...
Comenteaza