Muncitor mort după ce a fost prins sub un palet

Muncitor mort după ce a fost prins sub un palet
Un bărbat în vârstă de 37 de ani a murit, sâmbătă, după ce a fost prins sub un palet cu materiale de construcţii în incinta unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj a declanşat o anchetă în acest caz de accident.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Daniel Graur, a declarat că poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a murit bărbatul.

”Un bărbat în vârstă de 37 de ani, care manipula un palet cu materiale de construcţii în incinta unei societăţi comerciale de pe str. Traian Vuia din Cluj-Napoca, a fost prins sub acesta şi a decedat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a decedat bărbatul”, a spus Graur.

ITM Cluj a declanşat o anchetă în acest caz, care este considerat drept un accident de muncă. La locul accidentului s-a deplasat şi un echipaj medical de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Cluj care a executat manevre de resuscitare, după care s-a constatat decesul bărbatului.

Loading...
Comenteaza