Noi destinații internaționale de pe aeroportul din Cluj

Noi destinații internaționale de pe aeroportul din Cluj
Începând cu luna martie, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj vor fi operate zboruri către şase noi destinaţii internaţionale.

Începând chiar din această lună, Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" Cluj adaugă noi rute de zbor.

Astfel, începând cu luna martie 2017, de pe Aeroportul clujean sunt introduse noi destinații internaționale, respectiv Bratislava începând din 10 martie, Alicante și Malta din 26 martie, Stockholm din 27 martie, Larnaca din 28 martie, rute operate de către compania aeriană WizzAir, iar începând din data de 26 martie 2017 compania aeriană Blue Air introduce destinația Luton.

"Introducerea acestor noi destinații ce urmează a fi operate de la Cluj contribuie în mod semnificativ la consolidarea statutului Aeroportului 'Avram Iancu' de important nod aeroportuar, al doilea că mărime al țării și primul din regiune. Totodată, creșterea semnificativă a numărului de curse operate și a numărului de pasageri care tranzitează Clujul contribuie esențial la accelerarea rolului Aeroportului clujean de motor al dezvoltării economiei locale și regionale", a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Loading...
Comenteaza