Nu există drumuri judeţene blocate de ninsori în judeţul Cluj

Nu există drumuri judeţene blocate de ninsori în judeţul Cluj
La nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate în urma ninsorilor abundente din ultimele ore, informează Consiliul Judeţean.

În ultimele opt ore s-a acţionat pe un număr de 14 sectoare de drumuri judetene, cu 8 utilaje. Totodată, în vederea decongestionării unor sectoare de drumuri judeţene, Direcţia de Adminsitrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul Consiliului Judeţean Cluj a acţionat pentru înlăturarea arborilor căzuţi pe carosabil pe drumurile judeţene DJ 107 P - Someşul Rece - Mărişel, DJ 107 N - Valea Ierii, DJ 103 K - Agârbiciu-Râşca, DJ 109 A - Panticeu - Recea Cristur- Jurca şi DJ 108 B - Pustuta - lim. judeţul Sălaj.

"Chiar dacă vremea este oarecum atipică pentru această perioadă, îi asigur pe clujeni că suntem mai mult decât pregătiţi să intervenim în continuare, atât timp cât va fi nevoie, pentru a nu avea drumuri judeţene blocate şi pentru a asigura o circulaţie în condiţii de deplină siguranţă", a declarat preşedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările de deszăpezire sunt executate de SC Diferit SRL (pe Lotul 1 - zona Huedin-Gilău) şi Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA şi Napoca Construcţii SA (pentru Lotul 2 - zona Turda şi Lotul 3 - zona Gherla-Dej).

Loading...
Comenteaza