Nunţi în stil parizian şi baroc la Muzeul Banffy

Nunţi în stil parizian şi baroc la Muzeul Banffy
Evenimentul "Nunta la Palat”, aflat la a treia ediţie, reuneşte, astăzi, la Muzeul Naţional de Artă de la Palatul Banffy, din Cluj-Napoca, 60 de companii de profil din ţară.
Preţurile rochiilor de mireasă variază între 200 şi 2.400 de euro, în cazul unei rochii cu cristale Swarovski, cu perle şi cu dantelă, lucrată manual.

 

"Organizarea unei nunţi costă între 2.000 şi câteva zeci de mii de euro, în funcţie de ceea ce îşi doreşte fiecare cuplu şi de decorurile folosite. Noi organizăm nunţi în stil parizian, indian, spaniol, oriental sau baroc. Fiecare nuntă este specializată. Vreau să le pregătesc pe toate ca şi cum ar fi vorba despre nunta mea”, susţine Florina Bogdan, director al companiei de evenimente Kara.


Viitorii miri pot găsi la Palatul Banffy invitaţii din hârtie făcută manual, cu celuloză măcinată, care se tipăresc prin intermediul unor prese, la fel ca şi acum câteva sute de ani. "Sunt un pic mai scumpe invitaţiile, iar preţurile variază între 3,5 şi 8 lei, în funcţie de mărimea invitaţiei şi de munca pe care o presupune”, a declarat Istvan Agoston, reprezentant al societăţii Natura Paper.  


Pe o piaţă în care profesionalismul şi exclusivităţile au lăsat de dorit, singurele societăţi prestigioase având sediul în Bucureşti, Budapesta sau Viena, Kara Events & Flowers vine să ofere servicii complete atât pentru o nuntă cu un buget "de criză", cât şi pentru una cu pretenţii.


în luna februarie, Kara Events & Flowers va deschide în centrul Clujului, pe strada Universităţii nr. 8, o florărie în stil parizian.

Loading...
Comenteaza