O cățelușă abandonată, născută cu malformații, a fost operată cu succes la Cluj

O cățelușă abandonată, născută cu malformații, a fost operată cu succes la Cluj

Cățelușa Chance, de doi ani, salvată dintr-o fermă unde fusese părăsită, s-a aflat în îngrijirea medicilor de la clinica din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca timp de câteva luni, având malformații la picioarele din față. 

A suferit două operații și a trecut cu bine prin perioada de recuperare, înzdrăvenindu-se de la o zi la alta. Costurile intervențiilor, materialelor necesare, dar și ale recuperării postoperatorii, spitalizării și ale altor proceduri s-au ridicat la 1.500 de euro.

O parte din sumă a fost suportată de Asociația Arca lui Noe, iar diferența a fost acoperită prin generozitatea echipei medicale de la Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul universității, care a efectuat operațiile și toate procedurile necesare.

Chance este doar unul din sutele de cazuri de care se ocupă Facultatea de Medicină Veterinară din cadrul USAMV, unde a avut și noroc, pentru că după abandonul la fermă și luni de suferințe a fost adoptată de o doamnă, care a luat-o deja acasă. Doctorandul Sidonia Bogdan a găsit-o și a făcut parte din echipa medicală ce s-a ocupat de cazul cățelușei.

Loading...
Comenteaza