O femeie bolnavă de Alzheimer a dispărut de 8 martie. Aţi văzut-o?

O femeie bolnavă de Alzheimer a dispărut de 8 martie. Aţi văzut-o?
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj anunţă dispariţia unei femei de 77 de ani din municipiul Turda, ce suferă de maladia Alzheimer.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că persoana căutată, Anica Ghica, a plecat voluntar de la un imobil din localitatea Beliș în data de 8 marti, însă nu s-a mai întors.

Femeia dispărută are înălţimea de 1,65 m, greutatea de 65 kg, constituţia mai solidă, faţa ovală, ochii albaștri, tenul deschis şi părul cărunt tuns scurt.

Ca semne particulare ea are pe coapsa piciorului drept are o cicatrice de circa 5-6 cm ce provine de la o intervenție chirurgicală anterioară. Poliţiştii precizează că suferă de boala Alzheimer.

În momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni de trening de culoare neagră, în picioare avea papuci de casă din cauciuc de culoare albastră, iar în ambele urechi avea cercei din aur în formă de semilună.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

 

Loading...
Comenteaza