O localitate întreagă din Cluj rămâne mâine fără apă la robinete

O localitate întreagă din Cluj rămâne mâine fără apă la robinete
Întreaga localitate Aghireşu Fabrici rămâne mâine fără apă potabilă, din cauza unei defecţiuni, anunţă azi Compania de Apă "Someş".

Întreruperea apei potabile va fi realizată la ora 8 dimineaţa, iar furnizarea acesteia va fi reluată doar la ora 20, arată anunţul CAS-SA. "În vederea efectuării unor lucrări de remediere avarii si reabilitare a reţelei de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu se pot asigura modalităţi alternative de alimentare, Compania de Apă Someş S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile", precizează Compania de Apă.

În vederea remedierii evenimentelor accidentale (avarii) la reţeaua de alimentare cu apă, care nu pot fi prevăzute, Compania de Apă "Someş" anunţă de regulă întreruperea furnizării serviciului în fiecare dimineaţă la posturile locale radio-Tv. "În cazul avariilor de o urgenţă şi/sau amploare deosebite, pentru care este necesară o intervenţie neîntârziată pentru a evita efecte colaterale nedorite asupra sistemului sau bunurilor, este posibil ca anunţul să nu mai fie posibil. Lucrările programate se anunţă cu cel puţin 24 de ore înainte şi prin presă", arată CAS-SA.

Loading...
Comenteaza