Şofer condamnat la închisoare, reţinut în Mănăştur după ce a fost oprit pentru viteză

Şofer condamnat la închisoare, reţinut în Mănăştur după ce a fost oprit pentru viteză
Un clujean condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru comiterea unei infracţiuni rutiere a fost prin, ieri, de poliţişti...după ce a fost oprit penru viteză. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

"La data de 28 mai, ora 19:33, poliţişti rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce se deplasa cu un autovehicul pe strada Bucium din Cluj-Napoca, cu o viteză de 79 km/h. Cu ocazia verificărilor, s-a constat faptul că bărbatul de 30 de ani din Cluj-Napoca nu deţinea permis de conducere. Totodată, poliţiştii clujeni au depistat faptul că pe numele bărbatului a fost emis mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la un an şi şase luni de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere", transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere", faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. De asemenea, faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei privative de liberate.

 

 

Loading...
Comenteaza