Şoferii băuţi, prezenţă constantă pe şoselele Clujului

Şoferii băuţi, prezenţă constantă pe şoselele Clujului
Nu există control în trafic fără ca poliţiştii să constatate săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Printre cele mai des întâlnite fapte se numără conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea de vehicule neînmatriculate sau neînregistrate.

Spre exemplu, luni la ora 15:00 agenţii Poliţiei orașului Huedin au depistat un tânăr de 20 de ani din localitatea Poieni, care se deplasa pe strada Avram Iancu din oraşul respectiv la volanul unui autovehicul neînmatriculat. 

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 18:40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Comunală Ciurila au identificat în trafic un bărbat de 51 de ani din Cluj-Napoca care se afla sub influența alcoolului. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În noaptea de luni spre marţi, la 00:30, un alt şofer, un dejean de 37 ani, a fost prins băut la volan pe strada Ecaterina Teodoroiu de pe raza municipiului Dej. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, astfel că s-a apelat la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeaşi oră, un clujean de 52 ani a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Mirăslău de pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind sub influența alcoolului. În urma controlului acestuia i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Persoanele depistate de oamenii legii sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, respectiv de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Loading...
Comenteaza