Şoferul care şi-a "înfipt" BMW-ul într-un stâlp de iluminat şi a fugit era băut

Şoferul care şi-a "înfipt" BMW-ul într-un stâlp de iluminat şi a fugit era băut

Poliţiştii din Cluj-Napoca au dat de urma şoferului care şi-a avariat autoturismul, joi spre vineri, pe strada Republicii. S-a ales cu dosar penal.

În 13 aprilie, ora 04:10, pe str. Republicii, la intersecţia cu str. Ion Creangă, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier soldat cu avarierea unui autoturism. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr de 23 de ani, din comuna Sînmihaiu Almaşului, judeţul Sălaj.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că el a condus sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate mostre biologice la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tânărul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Loading...
Comenteaza