News alert Video Şoferul vinovat de accidentul de pe Autostrada Transilvania era LIVE pe Facebook. VIDEO cu momentul impactului

Şoferul vinovat de accidentul de pe Autostrada Transilvania era LIVE pe Facebook. VIDEO cu momentul impactului
| Foto: Facebook/cnadnr

Accidentul de microbuz de pe Autostrada Transilvania, din judeţul Cluj, în care 5 persoane au fost rănite, a fost transmis LIVE pe Facebook de şofer.

Într-o postare pe Facebook se vede cum şoferul care a provocat accidentul de microbuz în urma căruia 5 persoane au fost rănite, pe Autostrada Transilvania, Turda – Gilău, transmitea LIVE de la volan. Într-un moment de neatenţie, la schimbarea benzii de circulaţie, microbuzul loveşte un parapet, apoi se răstoarnă. Potrivit unor surse locale, microbuzul aducea persoane de la muncă din străinătate şi se îndrepta spre judeţul Mureş.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Surse judiciare au confirmat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şoferul microbuzului nu era atent la condus deoarece făcea LIVE pe Facebook, pe numele acestuia fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

SURSA: info trafic 24 / facebook.com

„Şoferul are 30 de ani şi este din judeţul Mureş. În urma accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din primele cercetări, a reieşit că în timp ce conducea microbuzul, pe fondul neasigurării la schimbarea benzii de circulaţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapetul din partea dreapta a sensului de mers, după care a fost lovit de o utilitară care circula pe aceeaşi direcţie”, au spus sursele citate. În microbuz se aflau 5 persoane, şoferul şi 4 pasageri, toţi fiind răniţi în accident.

„Stop! live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”

Poliţiştii fac apel la şoferi să nu mai utilizeze telefonul mobil în timp ce se află la volan, avertizând asupra riscurilor la care se expun atât ei cât şi pasagerii aflaţi în maşini. Ei au derulat mai multe campanii de prevenire a accidentelor rutiere, printre care „Stop! live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!” şi „Nu lăsa telefonul să conducă în locul tău”.

Cinci răniţi grav: "stabili, dar cu posibilitate de evoluţie critică"

Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că cele 5 persoane internate în urma accidentului de pe Autostrada Transilvania, toţi bărbaţi, prezintă politraumatisme, traumatisme cranio-cerebrale, traumatisme cranio-faciale severe, fracturi, luxaţii şi plăgi. Unii dintre răniţi au fost operaţi sau internaţi la Terapie Intensivă. „Toţi cinci sunt stabili, dar cu posibilitate de evoluţie critică şi complicaţii secundare traumelor”, au spus sursele citate.

Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma accidentului rutier care a avut loc pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj, după ce un microbuz în care erau 8 călători s-a răsturnat.

Loading...
Comenteaza