Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal din Floreşti, retinut pentru 24 de ore

Şoferul vinovat de producerea accidentului mortal din Floreşti, retinut pentru 24 de ore
Şoferul care a accidentat mortal un bărbat, duminică seara, pe o trecere de pietoni din Floreşti a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti. Cercetările continuă sub coordonarea parchetului.

"La data de 5 februarie, în jurul orei 22:00, pe Drumul Naţional nr. 1 E60, pe raza comunei Florești, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două. Conform primelor verificări, un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autoturismul pe DN1 E60, prin comuna Florești, având direcția Oradea - Cluj-Napoca, la semaforul amplasat în intersecția cu strada Plopilor și-ar fi continuat deplasarea pe culoarea roșie a acestuia.

Astfel, a surprins și a accidentat un bărbat, de 39 de ani, din Florești, care, în calitate de pieton, s-ar fi angajat în traversarea drumului pe trecerea pentru pietoni semnalizată și marcată corespunzător. În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un stâlp de electricitate, într-o consolă de curent, poartă de acces și garduri împrejmuitoare ale imobilelor din zonă.

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului. De asemenea, două tinere, de 16 și 17 ani, din Cluj-Napoca, pasagere în autoturism, au fost rănite. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea și luarea măsurilor legale", se arată într-un comunicat remis presei.

Loading...
Comenteaza