OMUL ZILEI la Cluj: Un şofer a ţinut blocaţi în autobuz patru hoți de buzunare, până a venit poliţia

OMUL ZILEI la Cluj: Un şofer a ţinut blocaţi în autobuz patru hoți de buzunare, până a venit poliţia
Autobuzele electrice de 500.000 de euro bucata, în probe pe bulevardele din Cluj | Foto: Dragos Păun / facebook.com

Șoferul de autobuz care ajutat poliţia să îi prindă pe hoții de buzunare care au acționau în mijloacele de transport în comun va fi recompensat.

Şoferul va fi premiat cu 500 de lei pentru fapta sa:

"Compania de Transport Public Cluj Napoca (CTP) doreşte să aducă la cunoştinţa opiniei publice faptul că siguranţa şi confortul călătorilor este o preocupare constantă şi o prioritate a politicii Companiei. Acest lucru este confirmat recent şi prin acţiunile colegului nostru care a luat atitudine în vederea indetificării suspecţilor de furt care a avut loc recent în unul din mijloacele de transport în comun. (...) Pentru fapta și atitudinea sa fermă și eficientă, CTP a decis să-l recompenseze pe colegul nostru cu un premiu în valoare de 500 de lei. De asemenea, domnia sa și fapta dânsului vor fi citate la nivelul întregii Companii și trecute în Cartea noastră de onoare", transmite CTP Cluj.

Totul s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Pe 22 august 2019, persoane necunoscute au sustras portmoneul unei femei care călătorea cu autobuzul, în care erau 300 de lei.

"Șoferul autobuzului a luat la cunoștință de comiterea furtului și a vizualizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, reușind să identifice persoanele bănuite de comiterea faptei. Astfel, în scurt timp, acesta i-a observat pe cei bănuiți de comiterea furtului urcându-se din nou în autobuz dintr-o altă stație și a anunțat polițiștii, blocând ieșirile până la sosirea acestora. Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului i-a identificat pe cei patru, stabilind că este vorba despre trei bărbați, de 29, 30 și 31 de ani, și o tânără de 17 ani, din Turda", a transmis IPJ Cluj. 

Prejudiciul de circa 300 de lei a fost recuperat în totalitate.

Loading...
Comenteaza