Patru străini, depistaţi cu şedere ilegală. Unul din ei era lider religios

Patru străini, depistaţi cu şedere ilegală. Unul din ei era lider religios
Un control al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Imigrări Cluj a depistat şederea ilegală în Cluj-Napoca a patru cetăţeni străini.

Doi dintre ei sunt din Rusia, unul din Statele Unite ale Americii şi un altul din Tunisia, vârstele lor fiind cuprinse între 16 şi 36 de ani. Potrivit poliţiştilor, la expirarea dreptului de şedere ei nici nu au părăsit teritoriul ţării noastre, nici nu au încercat să şi-l prelungească.

"Din verificările efectuate s-a constatat că doi dintre aceştia sunt membrii de familie ai unui cetăţean român, unul desfăşoară activităţi religioase, iar cel de-al patrulea este înscris la o instituţie de învăţământ superior din Cluj-Napoca şi urmează cursurile acesteia", au precizat reprezentanţii Serviciului pentru Imigrări.

Prin urmare, cei patru au fost îndrumaţi să se prezinte la sediul Serviciului pentru Imigrări Cluj cu documentele necesare în vederea prelungirii dreptului de şedere.

Totodată, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.200 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, republicată.

Loading...
Comenteaza