Peste 8.400 de lei, strânşi în cadrul unui spectacol caritabil, pentru două gemene care suferă de autism

Peste 8.400 de lei, strânşi în cadrul unui spectacol caritabil, pentru două gemene care suferă de autism
La concertul caritabil organizat în cadrul Festivalului concurs naţional de voci bărbăteşti „In Cristoreanu” au fost strânşi peste 8.400 de lei, pentru susţinerea terapeiei pentru două surori gemene, în vârstă de 8 ani, care au fost diagnosticate cu tulburări din spectru autist.
La spectacolul caritabil organizat în cadrul Festivalului au cântat Cristian Pomohaci, Cornel Borza şi Ovidiu Purdea Someş, acompaniaţi de orchestra “Cununa Transilvană”, dirijată de Ovidiu Barteş.

„Am strâns 4.877 de lei, la care se adaugă câte 300 de lei lunar, timp de un an, în contul gemenelor, ceea ce totalizează peste 8.400 de lei. Le mulțumim clujenilor că au fost atât de generoși și ne bucurăm că Antonia și Georgia își vor putea continua terapia cu frecvența necesară unei recuperări cât mai mari. De asemenea, le mulțumim domnului Tiberiu Groza, organizatorul festivalului, invitaților i concurenților, care ne-au ajutat atât de mult”, a afirmat Milena Prună, preşedintele Asociaţiei Autism Transilvania, care a organizat concertul caritabil.

Donația lunară de 300 de lei lunar, timp de un an, a fost făcută de SC
Sunimprof Import Export SRL. Protagoniştii concertului dar şi elevi de la liceul "George Bariţiu", unde mama celor două gemene este profesoară, au făcut şi ei donaţii.

Cei care au făcut donaţii au pirmit în schimb animale de pluş, felicitări şi desene realizate de copiii care fac terapei în cadrul AAT.

Pentru susţinerea terapieie ăpe care o efectuează cele două gemene, Antonia şi Georgia, asociaţia a deschis un cont dedicat, la BRD, cu numărul RO42 BRDE 130S V196 1547
1300.


Loading...
Comenteaza