Planetariul mobil revine la Cluj și sărbătorește jumătate de secol de la primul pas pe lună

Planetariul mobil revine la Cluj și sărbătorește jumătate de secol de la primul pas pe lună

Planetariu Mobil revine la Cluj - Napoca, în perioada 19 – 21 iulie 2019, cu spectacolul "Jumătate de secol de la primul pas pe lună".

Au trecut 50 de ani de când astronautul Neil Armstrong a păşit pentru prima data pe lună. Planetariu mobil va sărbători jumatate de secol de la primul pas pe lună, printr-un spectacol interactiv. Reprezentațiile show-ului educațional vor include explicații de la doi povestitori unplugged, care vor interacționa cu publicul, proiecțiile live spectaculoase, mecanica cerească, ştiinţele aerospaţiale şi cucerirea spaţiului cosmic vor încânta publicul.

Evenimentele se vor desfășura într-un dome mobil cu diametrul de 8 metri și înălțimea de 5 metri, care va fi plasat în interiorul cinematografului Dacia. Proiecţiile se vor desfășura între orele 09:00 și 18:00, din oră în oră. Durata unei proiecții este de aproximativ 50 de minute, iar prețul unui bilet este 16 lei.

Accesul la eveniment se face pe bază de rezervări la 0740.365.699 sau cu 15 minute înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Vârsta minimă recomandată pentru vizitatori este de 4 ani, cu însoțitor adult.

 

Loading...
Comenteaza