Update Polonez venit la Untold, tâlhărit pe Cetățuie. Amenințat cu un cuțit

Polonez venit la Untold, tâlhărit pe Cetățuie. Amenințat cu un cuțit

Un cetățean polonez a fost tâlhărit în Parcul Cetățuia din Cluj-Napoca.

UPATE: Tâlharii au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Azi, în jurul orei 08:00, un cetățean polonez a sesizat faptul că a fost victima unei tâlhării în Parcul Cetățuia, din Cluj-Napoca. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi amenințat cu un cuțit, sustrăgându-i telefonul mobil și bani. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secțiile 1, 5 și Biroul Investigații Criminale - s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea investigațiilor.

"La circa 50 de minute de la sesizare, polițiștii au identificat trei tineri bănuiți de comiterea faptei, tineri cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, care locuiesc în Cluj-Napoca. Aceștia au fost conduși la unitatea de poliție pentru continuarea cercetărilor", transmite IPJ Cluj. 

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiștii Broului Investigații Criminale, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de circa 90%. Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Loading...
Comenteaza