Poza zilei din Cluj

"Parcă totuşi Clujul e altfel..."

Acum câteva săptămâni cineva care şi-a uitat cheile în portiera maşinii parcata pe B-dul Eroilor şi le-a recuperat după 10 ore din acelaşi loc(foto jos). A concluzionat: "Parcă totuşi Clujul e altfel..."

Poza zilei din Cluj

Poza zilei din Cluj

La Cluj e altfel... Astăzi , pe grupul Info trafic jud. Cluj,  a fost publicată următoarea postare: "Doresc să mulţumesc agenţilor Răzvan Petruş şi Oltean Cosmin, pentru ajutorul acordat azi în trafic. Felicitări! Bravo Poliţiei Române fiindca a ajuns să deţină astfel de oameni! ".

Explicaţia acestei postări am găsit-o pe pagina IPJ Cluj :

"8:30, oră de vârf, coloană de mașini, linie de tramvai blocată.....Așa a arătat această dimineață pe strada Oașului din Cluj-Napoca... Totul până la intervenția colegilor noștri de la Biroul Rutier care au observat coloana de mașini și au identificat în scurt timp problema: o mașină a rămas pe șinele de tramvai după ce aproape că i s-a desprins roata, prezoanele fiindu-i rupte.

După identificarea problemei...a urmat rezolvarea...astfel că ai noștri colegi nu au stat nicio clipă pe gânduri și au luat problema în mâini, la propriu, reușind în scurt timp să remedieze defecțiunea. Traficul a revenit la normal, iar conducătoarea auto cu al ei copil au ajuns la destinație!

Felicitări Răzvan Petruș și Cosmin Oltean! 

Loading...
Comenteaza