Precizări din partea Transferoviar Grup

Precizări din partea Transferoviar Grup
Compania Transferoviar Grup a făcut unele precizări referitoare la unele materiale din presa centrala:

"Referitor la materialul "Fenechiu se pune la masa negocierilor cu „petitorii" CFR Marfa. Toti investitorii au depus ofertele pentru preluarea transportatorului feroviar de marfa", publicat in data de 5 iunie în cotidianul "Adevărul"sub semnatura doamnei Adina Vlad, Transferoviar Grup doreste sa faca urmatoarele precizari.

Cifra de afaceri reala a Transferoviar Grup in finalul anului 2012 a depasit 44 milioane de euro, ceea ce i-a permis sa se califice fara probleme la licitatia organizata de Ministerul Transporturilor in conditiile initiale decise de autoritatile romane. De asemenea, va informam ca cifra de afaceri a Transferoviar Grup a fost in crestere permanenta in ultimii trei ani, ceea ce arata capacitatea manageriala a grupului. In 2010, cifra de afaceri a Transferoriar Grup a fost de peste 14 milioane de euro, calculata la o rata de schimb oficiala de 4.2848 lei, in 2011 de peste 28 milioane euro la un curs calculat de 4.3197, iar in 2012 de peste 44 milioane de euro la un curs oficial de 4.4287 lei. In total, Transferoviar Grup a avut in trei ani o cifra de afaceri de peste 90 de milioane de euro, intr-o perioada de criza economica care a afectat Romania, Europa si intreaga lume.
De asemenea, Tranferoviar Grup este o companie care si-a respectat obligatiile si angajamentele atat fata de statul roman, platindu-si la zi impozitele si taxele datorate cat si obligatiile pe care le are fata de cei 2.500 angajati ai firmelor care fac parte din Grup. Astfel, Transferoviar Grup s-a putut califica fara probleme la toate criteriile stabilite initial.

In ceea ce priveste presupusele incalcari ale legii de catre domnul Calin Mitica, va informam ca domnia sa nu are nicio condamnare penala si nu a incalcat nicio lege a Romaniei. Mai mult, domnul Calin Mitica a aratat, in toti acesti 13 ani de cand activeaza in mediul de afaceri, ca respecta atat legile cat si comunitatea, sustinand financiar numeroase actiuni sociale si culturale, meritul sau in acest sens fiindu-i recunoscut inclusiv prin decorarea sa de catre Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului cu una dintre cele mai importante distincţii, "Crucea Transilvana". "


Bucuresti, 5 iunie 2013

Director General,
Kinga Madarasan

 

Loading...
Comenteaza