Radare în cascadă la Cluj. Zeci de vitezomani trași pe dreapta în câteva ore

Radare în cascadă la Cluj. Zeci de vitezomani trași pe dreapta în câteva ore

Polițiștii rutieri au desfășurat, joi după-amiază, o acțiune de amploare pentru combaterea vitezei excesive pe șoselele din județele Cluj și Bihor.

Joi, 4 iulie 2019, în intervalul orar 15.00 – 20.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Cluj şi Bihor au organizat şi desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de drum.

Poliţiştii rutieri au acţionat cu aparatele radar pe D.N. 1 E60, de la limita cu judeţul Alba până la ieşirea din ţară la Vama Borş. Radarele au funcţionat în acelaşi interval orar în cele 2 judeţe, în sistem cascadă.

"În cadrul acţiunii au fost depistaţi 44 de conducători auto care au depăşit limita legală de viteză; 11 dintre aceştia şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru o perioadă determinată întrucât au depăşit cu peste 50 de km/oră limita de viteză pentru tronsonul de drum pe care circulau. Astfel de acţiuni vor fi organizate în continuare, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere grave", transmite IPJ Cluj.

Loading...
Comenteaza