Video Foto Radu Țenter, condus pe ultimul drum de suporterii "U" Cluj

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, decedat în urma unui accident rutier, a fost înmormântat astăzi, în Cimitirul Central din Cluj-Napoca. Alături de familia îndurerată sunt membrii echipei de fotbal, dar și staff-ul echipei de baschet de la "U" Cluj și câteva zeci de suporteri.

Printre cei care aduc un ultim omagiu tânărului trecut în neființă sunt și membrii echipei de fotbal "U" Cluj, alături de antrenorul Bogdan Lobonț și de membrii conducerii. La ceremonie au participat și membrii staff-ului formației U-BT Cluj, alături antrenorul Mihai Silvășan și președintele clubului clujean, Mircea Cristescu.

Peste treizeci de suporteri au adus coroane de flori la capela din Cimitirul Central.

Radu Ţenter, fiul antrenorului de baschet Marcel Ţenter, a fost declarat decedat, în cursul nopţii de miercuri spre joi, de medicii clujeni. Familia tânărului a luat decizia de a dona organele acestuia.

Radu Ţenter a suferit un grav accident rutier, duminică seară, pe Calea Moţilor din Cluj-Napoca, în timpul unei traversări neregulamentare el fiind lovit de un autoturism. A fost imediat internat la Clinica de Neurochirugie cu traumatism cranio-cerebral foarte grav, dar nu şi-a mai revenit. 

Radu Ţenter a fost unui din cei mai înfocaţi fani ai Universităţii Cluj, iar prietenii săi din galerie au fost prezenţi şi în faţa clinicii, iar la meciurile de fotbal şi de baschet din ultimele zile i-au scandat numele şi au afişat bannere cu mesaje de încurajare.

Loading...
Comenteaza