Foto Razie de amploare în Floreşti. În vizor şi hoţii de curent

Razie de amploare în Floreşti.  În vizor şi hoţii de curent
Razie de amploare în Floreşti. În vizor şi hoţii de curent
Razie de amploare în Floreşti. În vizor şi hoţii de curent

Zeci de polițiști și jandarmi au acționat, miercuri, în localitatea clujeană Floreşti pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. Patru persoane au fost conduse la sediul unității de poliție.

Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru menținerea ordinii publice în Florești. Peste 80 de persoane au fost legitimate, iar 4 dintre acestea au fost conduse la sediul unității pentru audieri .

De asemenea, polițiștii au acționat împreună cu specialiști pentru prevenirea faptelor ilegale în ceea ce privește consumul de energie electrică. În urma controalelor, în 8 situații s-au efectuat deconectări/debranșări, fiind constatată și o infracțiune în acest domeniu.

Acţiunea, care s-a desfășurat miercuri, 10 aprilie, pe raza comunei Florești, a fost coordonată de polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești și a vizat prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, prevenirea și contracararea faptelor ilegale privind consumul de energie electrică.

Au fost angrenați polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale. De asemenea, au participat jandarmi din Grupării de Jandarmi Mobile „Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca și polițiști locali.

Totodată, au fost cooptați specialiști din cadrul Electrica S.A., pentru efectuarea unor verificări în ceea ce privește racordarea la rețeaua electrică și consumul de energie electrică.

"În cadrul acțiunii au fost legitimate 82 de persoane, iar patru bărbați, pe numele cărora erau emise mandate de aducere fiind bănuiți de comiterea unor infracțiuni, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate pe linia verificării și respectării prevederilor legale referitoare la consumul de energie electrică, în 8 situații s-a impus realizarea unor lucrări pentru deconectare/debranșare. De asemenea, a fost constatată o infracțiune pe linia consumului fraudulos și a racordării neautorizate", transmite IPJ Cluj.

Loading...
Comenteaza