Reţea de hoţi de bancomate, destructurată de poliţiştii clujeni

Reţea de hoţi de bancomate, destructurată de poliţiştii clujeni
Poliţiştii clujeni au destructurat un grup infracțional format din patru bărbați, aceştia fiind suspectați de săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, după ce au spart mai multe bancomate pe raza județelor Cluj, Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș.

Ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul Investigatii Criminale, au dispus începerea urmăririi penale faţă de patru bărbaţi cu vârste de 20, 30, 34, respectiv 44 de ani, toţi din Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat în formă continuată, complicitate la săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată şi complicitate la tentativa săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

"În fapt, în perioada 21 septembrie - 07 octombrie 2013, bărbatul în vârstă de 20 de ani, avându-i complici pe ceilalţi trei bărbaţi, a sustras sau a încercat să sustragă sume de bani din mai multe bancomate aflate pe raza municipiului Cluj-Napoca, prin utilizarea unor carduri şi a unor instrumente metalice tip lamelă cu care a distrus fantele de eliberare a numerarului. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 7.075 lei, din care aproximativ 5.740 lei reprezintă sumele sustrase, prejudiciul nefiind recuperat până în prezent", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Tânărul de 20 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor patru bărbaţi.

 

 

Loading...
Comenteaza