RUPE-ŢI PERMISUL: Bizonii din trafic blochează tot mai des circulaţia tramvaielor. Câte cazuri au fost în 2015

RUPE-ŢI PERMISUL: Bizonii din trafic blochează tot mai des circulaţia tramvaielor. Câte cazuri au fost în 2015
Traficul clujean pare a fi plin de "bizoni", cazurile în care circulaţia tramvaielor este blocată din cauza autoturismelor parcate pe şine înmulţindu-se de la o zi la alta.

Sâmbătă, 31 octombrie, circulatia tramvaielor a fost blocată la intersecţia străzii Bariţiu cu strada Emil Isac, spre gară, timp de 33 de minute, în intervalul orar 12:24 - 12:57, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar.

În seara aceleiaşi zile circulaţia tramvaielor şi a troleibuzelor a fost sistată timp de 25 de minute, de la 18:29 la 18:54, pe strada Primăverii, din cauza unui accident soldat cu o victimă, fără implicarea Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca.

Totodată, luni dimineaţa, între 09:30 şi 09:42, circulaţia tramvaielor a fost blocată la intersecţia străzii I. L. Caragiale cu strada Horea din cauza unei autoutilitare parcate neregulamentar.

"Numai în anul 2015, în municipiul Cluj-Napoca au fost înregistrate un număr de 130 blocaje ale mijloacelor de transport în comun din cauza autovehiculelor parcate neregulamentar. Aceste blocaje au totalizat un număr de 774 de minute. Facem apel la toţi participanţii la trafic să respecte legislaţia rutieră", au transmis reprezentanţii CTP.

La finalul săptămânii trecute poliţiştii au dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de împiedicare sau îngreunare a circulaţiei pe drumurile publice faţă de un conducător auto ce a blocat circulaţia tramvaielor prin parcarea autovehiculului în apropierea şinelor.

Loading...
Comenteaza