Rusko nu mai vine la Electric Castle. Cine va fi cap de afiş duminică

Rusko nu mai vine la Electric Castle. Cine va fi cap de afiş duminică
DJ Rusko, considerat unul dintre cei mai buni DJi din lume și unul din fondatorii dubstep-ului, a fost nevoit să anuleze mai multe show-uri, între care şi concertul de la Electric Castle, din motive de sănătate.

"Rusko este un artist pe care ni l-am dorit enorm, tocmai pentru că era o premieră în România şi voi îl doreaţi foarte mult. Din păcate, el a fost lovit de nişte probleme de sănătate şi a fost nevoit sa îşi anuleze mai multe show-uri printre care şi Electric Castle", au anunţat organizatorii festivalului de la Bonţida. 

De asemenea, Rusko le-a transmis un mesaj fanilor din România: "Hello Romania! With regret I inform you that I am unable to play at this year's Electric Caste Festival. Due to an unexpected health problem I will have to cancel my show at the festival along with several other shows following next week in Europe. I am very sorry I will have to miss my first visit to Romania and especially my show at Electric Castle... I hope I'll have another chance at playing this festival next year." (n.red. Salut România! Cu regret vă informez că nu voi putea să când anu acesta la Electric Castle. Din pricina unei probleme de sănătate neaşteptată va trebui să anulez show-ul meu la festival şi alte câteva în Europa, programate pentru săptămâna viitoare. Sper că voi avea şansa să cânt la acest festival la anu).

Rusko (Christopher William Mercer) este o figură cunoscută pe scena mondială a muzicii electronice, cu spectacole la cele mai mari festivaluri din lume, de la Ultra Music Festival, TomorrowWorld, Electric Daisy Carnival și Coachella la Lolla palooza, Melt! și Good Vibrations. Sunetul său unic „a prins" și în afara fanilor genului dubstep, producțiile sale devenind tot mai curajoase și mai pline de energie. Hituri ca Somebody to Love, Everyday, Cockney Thug sau Woo Boost au făcut milioane de vizualizări pe Youtube și au fost remixate de artiști ca Diplo, Caspa, Netsky sau Sub Focus. Colaborările sale îi includ pe Cypress Hill, Diplo, A-Trak și Jay Z. Anul acesta, Rusko a anunțat că a semnat cu OWSLA Records, deținută de Skrillex, unde și-a lansat, în iulie, ultimul EP - Lift me up. La Electric Castle, Rusko va susține primul spectacol din turneul european din vara 2014.

Cu toate că timpul a fost extreme de scurt, iar bookingurile se fac cu multe luni înainte, organizatorii Electric Castle nu au vrut să lase seara de duminică neacoperită şi au reuşit să-l convingă pe Dub FX să vină în formulă live la Castel.

Benjamin Stanford, cunoscut sub numele de Dub FX este o minune a muzicii moderne: folosindu-şi doar propria vocea şi o pedală de loop reuşeşte să compună piese care includ stiluri de la reggae, drum and bass, dubstep şi hip-hop.

Peste 130 de artiști vor participa la a doua ediţie a festivalului. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, DJ Fresh, Sasha și ceilalți artiști care se regăsesc pe afișul festivalului vor transforma Versailles-ul Transilvaniei într-un castel electric. Evenimentul va avea loc în perioada 19-22 iunie.

 

 

 

 

 

Loading...
Etichete
Comenteaza