Săptămâna Căsătoriei, la Cluj

Săptămâna Căsătoriei, la Cluj
În perioada 7-14 februarie, la Cluj are loc Săptămâna Căsătoriei, eveniment organizat de Grupul de iniţiativă Marriage Week România în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

Săptămâna Căsătoriei va cuprinde o serie de evenimente: seminarii şi dezbateri pentru cuplurile căsătorite, proiecţii de film, dezbateri cu studenţii pe tema "De ce să mă (mai) căsătoresc?" şi diferite promoţii pentru cuplurile căsătorite.

Săptămâna Căsătoriei este o sărbătoare internaţională iniţiată în Marea Britanie în 1997 şi celebrată anual în perioada 7-14 februarie. În ultimii ani s-a extins în tot mai multe ţări din lume, precum Elveţia, Germania, Cehia, Ungaria, Irlanda, SUA, Australia.Scopul ei este promovarea căsătoriei şi susţinerea valorilor familiei în societate.

În România prima ediţie a Săptămânii Căsătoriei s-a lansat anul trecut la Cluj-Napoca. Sărbătoarea a fost preluată în oraşe precum Oradea, Satu Mare, Sighişoara, Mediaș şi a constat într-o serie de evenimente pentru cuplurile căsătorite derulate de ONG-uri, biserici şi instituţii, precum şi anumite promoţii oferite de firme cuplurilor căsătorite.

 

 

Loading...
Comenteaza